Van hozzáférése? | lépjen be
2024. július 13. | Ma Jenő napja van.

A Reha Medi Kft. gyógyászati segédeszközök, illetve ortopéd cipők gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, Magyarország déli régiójában..

Cégünk 2017-ben kezdte működését és 2020-ban megújulva folytatjuk tevékenységünket Szegeden, a József Attila sugárút 108. szám alatti telephelyünkön.

Cégünk fő tevékenységi köréhez tartozik az egyedi méretvétel alapján gyártott művégtagok, ortézisek, ortopéd cipők, és fűzők gyártása.

Fontos szempontnak tartjuk, hogy a beteg a lábára megfelelő méretű és kényelmes cipője mellé minőséget, és amennyire lehet a divatot követve, egy tökéletes lábbelit viseljen, és elégedetten távozzon.

A mozgásszervi betegségek kezelésében szerzett tapasztalattal, egyedülálló szakértelemmel állunk az orvosok, a gyógyulni vágyók rendelkezésére, valamint biztosítjuk az egyedi és a speciális gyógyászati igényeknek is megfelelő ellátást.

Számunkra az a legfontosabb, hogy minőségi termékeinkkel és megbízható szolgáltatásainkkal tartsuk meg régi és nyerjük el új ügyfeleink bizalmát.

A Reha Medi Kft. felelősen működő egészségügyi szolgáltatónak vallja magát. Ez megnyilvánul abban, hogy tevékenységünket a hatályos jogszabályok szerint folytatjuk. Szolgáltatásaink a hazai szakmai előírásokon alapulnak. Kollégáinktól elvárjuk, hogy ügyfeleink megelégedettségére odafigyeléssel, empátiával álljanak rendelkezésre annak érdekében, hogy igényeiket maximálisan kielégítsék.

Hol vagyok? Cégünkről

Legújabb cikkek